I våras byggde och levererade vi en utav Råvaras restauranger som öppnade vid handelsområdet Stockholm Quality Outlet. Nu i november var det dags för Råvara att slå upp portarna även i Boden. Vi på Norrläge är mycket stolta över att få hänga med på Råvaras resa och etablering.
Anders Hellman, Råvaras ägare:
– Efter en längre tids sökande känns det jättekul att vi äntligen hittat ett läge i Boden som vi tror passar oss perfekt. För några månader sedan levererade Norrläge vår restaurang 100 mil från fabriken, till Barkarby i Stockholm. Denna gång hade de nästan kunnat bära den på plats. Känns grymt roligt att fortsätta vårt samarbete med Norrläge.
Johan Ekström, Norrläge delägare:
– Vår smidiga process gör att vi har kunnat bygga Råvaras restauranger i vår husfabrik i Boden klara att levereras till varsomhelst i landet i ett stycke med full utrustning. Vårt sätt att bygga sparar både tid och är bättre för miljön, dels tack vare färre transporter. Det var extra kul denna gång då restaurangen blev kvar i Boden, och att bodensarna har fått ett riktigt bra hälsosamt snabbmatsalternativ.
Ett helhetskoncept
Den stilrena träfasaden från Kebony är underhållsfri och tålig. Kebony har utvecklat en naturlig process som förvandlar trä till en stark, hållbar och varaktig del av framtiden. Kebony trä är helt organiskt – ingen trä/plast kombination. Deras hållbara tänk är något som både vi på Norrläge samt Råvara värderar högt. Råvaras koncept bygger på bra mat med bra råvaror utan tillsatser, det är viktigt att inte bara deras rätter kommunicerar visionen utan även att själva restaurangbyggnaderna håller ihop med konceptet.