fbpx

Företag

Bygg klimatsmart med Norrläge.

FÖR FÖRETAG

Våra tjänster inom B2B

Förutom att bygga hus till privatpersoner erbjuder vi även olika lösningar till företag. Vi kliver in i projektet som din pålitliga underentreprenör och levererar kvalitativa och hållbara prefabricerade byggkomponenter.

I vår fabrik i Boden bygger vi väggblock med väderskydd som vi med enkelhet tillhandahåller till din byggplats. Vi levererar till dig som kund över hela landet, från Stockholm i söder till Kiruna i norr. Tillverkningen av väggblocken sker med noggrannhet efter dina eller våra ritningar. Vi erbjuder smidiga lösningar och bra leveranstider.

Våra tjänster inkluderar även:

  • Utfackningsväggar
  • Bullerplank
  • Innerväggar
  • Garage
  • Kontorsbyggen
  • Montering på byggplats med mera

PLANRITNING & KONSTRUKTION

Vi har våra egna konstruktörer

På Norrläge kan vi erbjuda framtagande av konstruktionsritningar och beställningsunderlag till er produktion. 

Varje projekt är unikt så det gäller att ha ett byggtekniskt kunnande då man bland annat samordnar konstruktionen för tak och väggar samt tar fram tillverkningsritningar och montageplaner.

Vi bygger upp en 3D-modell av ditt projekt. Modellen renderas även för att fungera i VR. På Norrläge erbjuder vi en VR-visning med kunderna där dom får en känsla över hur deras projekt kommer se ut, samt en chans att göra mindre justeringar innan bygget påbörjas. 

HÅLLBARHET

Hållbara lösningar med låg klimatpåverkan

Vår vision har alltid varit att bygga hållbart, därför använder vi oss av trä från våra norrländska skogar. 

Träd i norrläge är slitstarkt och hållbart, med hjälp av den starka furan kan vi bygga hus som håller över tid.

PROJEKT

Se en del av våra klimatsmarta referensprojekt

Råvara restaurang Boden
Projekt

Bygget av Råvaras restauranger

Under 2021 byggde och levererade vi totalt tre restauranger åt den norrländska hälsosamma snabbmatskedjan Råvara. Vi på Norrläge tycker att det är riktigt kul att få hänga med på Råvaras resa och etablering.

Läs mer »
Projekt

Bullerplank längst väg 97

Under våren 2020 till och med hösten 2021 gjordes vägsträckan mellan Södra Sunderbyn och Sävast om till mötesfri väg för att öka trafiksäkerheten och framkomligheten. Nu är hela sträckan mellan Luleå och Boden mötesfri.

Läs mer »

KONTAKT

Vi är din partner i ditt nästa byggprojekt!

Vi ger tydliga offerter och är snabba på att återkoppla och framförallt så värdesätter vi gott samarbete. Behöver ditt företag hjälp med nästa byggprojekt? Hör av dig till oss på Norrläge!

johan

Johan Ekström

Säljare och Kalkyl

070 - 554 55 05
johan.ekstrom@norrlageab.se

gabbe

Gabriel Olsson

Säljare och Kalkyl

070 - 696 34 49
gabriel.olsson@norrlageab.se

Meny

Ladda hem vår tidning!

Ta del av vår fullspäckade hustidning, fylld med tips & råd. Här hittar du även mer information om vår husresa och hur processen går till. 

Ladda hem vår bok om husresan!