fbpx

Nyheter

Här kan du läsa våra senaste nyheter.

NYHETER

Vad händer hos Norrläge?

Rekrytering

Snickare? Jobba i vår husfabrik!

I vår husfabrik möts du av ett härligt gäng personer med en fin gemenskap. Här arbetar du inomhus under dagtid med att snickra väggblock till våra kunders drömhus. Arbetet är varierande eftersom inget hus eller ritning är det andra likt!

Läs mer »
Nyheter

Norrläge goes English

Norrläge är det första byggföretaget i Boden som översätter och tillgängliggör sin verksamhet på engelska, men lär inte vara det sista. Första steget blir en engelsk översatt webb för företag som släpps idag, men planen är även att privatmarknaden ska kunna ta till sig allt på engelska inom en snar framtid.

Läs mer »
Nyheter

Bygga hus med Norrläge

Vi har anpassade lösningar för alla slags husprojekt och vi hjälper er genom hela husresan på ett enkelt vis. Ni kan exempelvis välja om ni bara vill ha hjälp med att snickra väggblock och montera huset och sedan färdigställa resten själva. Eller så kanske det passar er bättre att vi på Norrläge sköter hela bygget fram till inflyttningen.

Läs mer »
Nyheter

Går du i trädgårdstankar?

Trädgårdsönskan AB arbetar med att skapa förutsättningar för just din unika trädgård. Vi pratade med Anna på Trädgårdsönskan AB för att få tips och idéer kring nya trender och vad man ska tänka på gällande gräsmatta, plantor, träd, odlingar med mera.

Läs mer »

Meny

Ladda hem vår tidning!

Ta del av vår fullspäckade hustidning, fylld med tips & råd. Här hittar du även mer information om vår husresa och hur processen går till. 

Ladda hem vår bok om husresan!