fbpx

Om oss

Den transparenta husbyggaren.

OM OSS

Ett ungt företag med lång Erfarenhet

Vi vill bygga upp en ny kultur i husbranschen och samtidigt förenkla husprocessen för våra kunder. Vi möter dagligen människor som befinner sig i olika faser i livet med olika behov, idéer och drömmar kring sitt boende. Det kan vara förstagångsköp, större familjer som flyttar ihop eller familjer där barnen flugit ut och man vill minimera sitt boende. Vi bygger skräddarsytt och nyckelfärdigt i den stadiga furan som vuxit sig stark i norrläge. 

Tillsammans har vi 37 år gedigen erfarenhet av att bygga solida, norrländska hus. Oavsett läge så bygger vi tillsammans det bästa huset utifrån era unika önskemål. Vi vet att vi kan förverkliga drömmar och vi tror på dig. Vi är Norrläge, och du är så välkommen till oss!

OM OSS

Vår Filosofi

När vi bygger våra hus vill vi att de ska hålla länge, vårt hem är vår borg, en trygg oas.
Därför använder vi oss av den bästa furan som långsamt och ostört vuxit sig stark i norrläge under midnattssolen och norrskenet.


Oavsett var du befinner dig i livet, hur gammal du är och vilket läge du vill bygga i så följer vi dig genom hela resan till att förverkliga din husdröm. Det ska vara enkelt för dig och du har full insyn från första kontakt till inflyttning, det är viktigt för oss och det är vi stolta över. Drömmer du om ett skräddarsytt hus i norrländsk hållbarhet? Då har du kommit helt rätt!

VÅRA KUNDER BERÄTTAR

Husresor med Norrläge

Meny

Ladda hem vår tidning!

Ta del av vår fullspäckade hustidning, fylld med tips & råd. Här hittar du även mer information om vår husresa och hur processen går till. 

Ladda hem vår bok om husresan!