fbpx

Huspaket

Välj bland våra olika huspaket.

HUSPAKET

Våra olika huspaket

Här är några huspaket som vi rekommenderar. Frågan är bara vad ni kan och vill göra själva. Välj vilket huspaket som passar er bäst. Möjligheterna är oändliga. 

Skulle ni vilja ha mer hjälp än vad vi presenterar i dessa olika paket, kan vi ordna det med. Det skulle exempelvis kunna röra sig om en uppfart till huset eller altaner, spabad, trädgådsplanering, ja det där lilla extra. Vi kan hjälpa till med precis allt ni vill kring husbygget. Det är bara fantasin och plånboken som sätter gränserna. 

Att tänka på innan ni väljer huspaket...

Huspaket Start & Start Plus

Om ni väljer att köpa huspaket Start eller Start Plus, har ni möjlighet att köpa allt resterande invändigt material som behövs. Det betyder att ni får en materialleverans till er tomt och allt finns då på plats när ni ska färdigställa huset invändigt. 

Ta hjälp med vissa delar av husbygget

Vi kan hjälpa att montera vissa delar, exempelvis det stora tunga snickeriarbetet som innertak och innerväggar. Om ni bygger under vintertid kan vi hjälpa till att isolera huset, så kan in ta vid arbetet i ett varmt och skönt hus. 

Ta en extra funderingsvända

Vänd på frågan – fundera på vad ni kan göra själva? Det är viktigt att ni rannsakar er själva hårt. Vad kan ni och vad har ni tid med? 

Vi vill hjälpa er hitta den bästa lösningen för att kunna ge de bästa förutsättningarna till er, därför resonerar vi gärna den här typen av frågor med er, just för att hitta luckor i sådant ni kanske inte tänkt på.

Huspaket - Start

I huspaket start bygger vi ert hus i blocksektioner i vår fabrik, därefter monterar vi upp husets stomme på er tomt. Huset är då snickarfärdigt på utsidan. Tak och väggar är utvändigt klara, men allt invändigt arbete återstår som ni färdigställer själva.

I Huspaket – Start ingår:

  • Ritningar
  • Byggklar tillverkning och stommontering 
  • Projektansvar 10%
  • Byggställning, frakt & transport 

TIPS & RÅD

Ladda hem vår tidning!

Ta del av vår fullspäckade hustidning, fylld med tips & råd. Här hittar du även mer information om husresan, hur processen går till samt spännande reportage. 

Meny

Ladda hem vår tidning!

Ta del av vår fullspäckade hustidning, fylld med tips & råd. Här hittar du även mer information om vår husresa och hur processen går till. 

Ladda hem vår bok om husresan!