fbpx

Din husresa

Alla husresor startar med en husbok!

DIN HUSRESA

Vi på Norrläge vill att ni ska känna er trygga hela vägen

Även om våra kunders husresor ser olika ut så innehåller de samma typ av hållplatser, men vissa resor kanske startar vid olika hållpatser. Vi på Norrläge ville göra hela husresan trygg, enkel och överskådlig. Därför samlade vi allt i en bok som alla våra nya kunder får ta del av när de ska starta sin husresa med oss. 

Husboken, med sina 13 hållplatser, blir unik för varje kund och innehåller allt man behöver veta och ta ställning till när det är dags att navigera genom hållplatserna och ställas inför en mängd olika val inom givna tidsramar. Självklart finns vi och våra samarbetspartners vid din sida hela tiden och hjälper till med kunskap och expertis.

Vi har designat boken i ett fräscht coffetable-format med en ren design så att du kan ha den framme, lättillgänglig eftersom den kommer att fungera både som arbetsbok, kunskapsbok och inspirationsbok. I boken finns plast för dina egna skisser, moodboards och anteckningar men vi har även gjort plats för ett litet känsloregister under varje hållplats. 

Vår husbok - för att ni ska känna er trygga hela vägen.

I vår bok kan ni bland annat hitta...

Tidtabell

Tidtabellen för en husresas olika hållplatser ser väldigt olika ut och varierar från husresa till husresa. Men generellt sett kan man säga att den normala byggtiden för ett hus med Norrläges totaltpaket är ca sex månader. Här har vi samlat alla viktiga steg under resans gång. 

Våra huspaket

Vi har tagit fram huspaket för att göra det lätt för er som kund. Frågan är bara vad ni kan och vill göra själva. Välj vilket huspaket som passar er bäst. Möjligheterna är oändliga. 

Tips & råd

Vi möter dagligen människor som befinner sig i olika faser i livet med olika behov, idéer och drömmar kring sitt boende. Tillsammans har vi 40 års gedigen erfarenhet av att bygga solida, norrländska hus. 

Nyheter

Läs mer om våra kunders husresor

Husresor

Vinkelhuset med älvläge

Hemma hos familjen Sammeli Jonsson på Solskensvägen  Ica-handlarna Maria och Jimmy var några av våra första kunder. Nu har familjen Sammeli Jonsson hunnit bo drygt

Läs mer »

TIPS & RÅD

Ladda hem vår tidning!

Ta del av vår fullspäckade hustidning, fylld med tips & råd. Här hittar du även mer information om husresan, hur processen går till samt spännande reportage. 

Meny

Ladda hem vår tidning!

Ta del av vår fullspäckade hustidning, fylld med tips & råd. Här hittar du även mer information om vår husresa och hur processen går till. 

Ladda hem vår bok om husresan!