fbpx

Nyheter

Möt David Åström

David har jobbat som snickare i snart 30 år. På fritiden har han fullt upp med att vara tränare för barnens innebandy- och fotbollslag.

Vem är du?

David Åström, 47 år. Jag växte upp i Ängesbyn och nu bor med familjen i Luleå.

Varför blev du snickare?

Farsan hade ett byggföretag när jag var yngre så då blev det att jag gjorde en traditionell lärlingsutbildning hos honom.

Hur kom det sig att du fastnade för yrket?

När jag var lärling fick jag testa på det mesta inom bygg och det kändes väldigt kul, så då var det inga tvivel om att jag skulle utbilda mig till snickare.

Hur länge har du jobbat som snickare?

Jag har jobbat som snickare sen jag var 18 år och jag ångrar inte en sekund att jag valde detta yrke, det passar mig perfekt.

Om du inte blev snickare vad skulle du arbetat med då?

Jag hade egentligen tänkt att bli elektriker så jag gick en elektrikerutbildning på gymnasiet. Dock ångrar jag inte att jag gick den utbildningen eftersom jag har stor användning för elkunskaperna inom snickaryrket. Man vet hur elektrikerna tänker vilket gör hela processen mycket smidigare.

Vad är det roligaste med att jobba på Norrläge?

Att vi är ett bra gäng, vi har kul på jobbet och man får göra det man tycker om att jobba med

Vad gör du på fritiden?

På fritiden har jag fullt upp med att vara tränare för dottern och sonens innebandy- och fotbollslag. Jag har alltid varit involverad i barn/ungdomsidrott, så det är riktigt roligt.

LIKNANDE NYHETER

DELA

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin
Dela via e-post

Meny

Ladda hem vår tidning!

Ta del av vår fullspäckade hustidning, fylld med tips & råd. Här hittar du även mer information om vår husresa och hur processen går till. 

Ladda hem vår bok om husresan!