fbpx

Nyheter

Möt Sonny Pettersson

Sonny gillar att ha ett yrke som han kan känna sig stolt över och han tycker det är extra kul att få se kundernas reaktioner när dom ser sina fina husbyggen ta form.

Vem är du?

Sonny Pettersson, jag är lite osäker på hur gammal jag är men jag borde nog vara 27 år om jag räknat rätt. Man har slutat ha koll på sin ålder. Jag är född och uppvuxen i Luleå och bor med sambon i en lägenhet.

Vad gör du på dina lediga stunder?

Jag brukar ta det rätt lugnt och hitta på saker med min sambo.

Varför blev du snickare?

Farsan är snickare och jag har lärt mig väldigt mycket kring yrket av honom så då blev det att man halkade in på den vägen, trots att jag först tänkte bli elektriker.

Om du inte blev snickare vad skulle du arbetat med då?

Jag tänkte som sagt först bli elektriker så jag gick Elprogrammet på gymnasiet i Luleå. Men när man fick testa på snickaryrket så kändes det helt rätt. Jag har helt klart har valt ett bra yrke som passar mig, jag är mer praktiskt lagd.

Vad är det roligaste med yrket?

Det roligaste med yrket är kollegorna, vi har en riktigt bra sammanhållning och kul på jobbet. Sen gillar jag även att man är på olika platser och får göra olika moment hela tiden.

Vad finns det mer som förgyller arbetsdagen?

Man är riktigt stolt över det man gör och det är kul att få se kundernas reaktioner när dom ser sina fina husbyggen som vi jobbar på ta form.

Vad uppskattar du mest hos Norrläge?

Jag gillar att alla byggprojekt vi gör på Norrläge är så olika, det ena huset är inte det andra sig likt. Vi jobbar även på flera olika platser vilket är kul.

LIKNANDE NYHETER

DELA

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin
Dela via e-post

Meny

Ladda hem vår tidning!

Ta del av vår fullspäckade hustidning, fylld med tips & råd. Här hittar du även mer information om vår husresa och hur processen går till. 

Ladda hem vår bok om husresan!