fbpx

Nyheter

Bygget av Råvaras restauranger

Under 2021 byggde och levererade vi totalt tre restauranger åt den norrländska hälsosamma snabbmatskedjan Råvara. Vi på Norrläge tycker att det är riktigt kul att få hänga med på Råvaras resa och etablering.

Alla tre restaurangerna har vi byggt i vår fabrik i Boden och sedan fraktat med lastbil in till Boden, Skellefteå och Stockholm Barkarby där restaurangerna nu står öppna för gäster. Restaurangerna valde vi att bygga i ett enda stycke, helt komplett utrustad. Deras tidigare restauranger har byggts i sektioner. Genom att bygga i ett enda stycke har vi fått både tids- och miljövinster, inte minst i form av färre transporter.

Ett helhetskoncept

Vi har använt både plåt- och träfasad till de nya restaurangerna. Materialvalen hänger ihop med Råvara tänk och koncept. Den stilrena träfasaden från Kebony är underhållsfri och tålig. Kebony har utvecklat en naturlig process som förvandlar trä till en stark, hållbar och varaktig del av framtiden. Deras hållbara tänk är något som både vi på Norrläge samt Råvara värderar högt. 

Behöver ert företag hjälp med nästa byggprojekt?
Kontakta oss på Norrläge.

Meny

Ladda hem vår tidning!

Ta del av vår fullspäckade hustidning, fylld med tips & råd. Här hittar du även mer information om vår husresa och hur processen går till. 

Ladda hem vår bok om husresan!