fbpx

Nyheter

Vi bygger långsiktiga samarbeten via sponsring

För oss på Norrläge är idrotten en viktig del av samhället, därför är vi extra stolta över att kunna sponsra och bygga upp långsiktiga relationer inom föreningslivet.

Men istället för den traditionella synen på sponsring, där exempelvis annonsplatser köps upp, tänker vi lite annorlunda. Vi ser en stor fördel med att, tillsammans med klubbarna, hittat ett sätt att bli partners för det vinner vi alla på.

Norrläge Sponsring Boden Hockey
Norrläge har hittat ett bra samarbete med bland annat Boden Hockey.

Gabriel Olsson, Delägare Norrläge:

‭ ‬‮–‬‭ ‬Med Boden Hockey har vi exempelvis haft en dialog länge om att kunna bli deras partner och där hittade vi en fantastisk bra lösning till slut. Några av deras spelare, som dessutom är utbildade snickare har genom detta börjat arbeta hos oss. Tillsammans anpassar vi arbetstider efter hur deras träningar och spelschema ser ut.

Joakim Svensson, Marknadsansvarig Boden Hockey:

– Norrläge är ett mycket bra exempel på hur vi vill jobba med våra partners, ett hockeyintresserat företag som ser positivt på att möta spelarnas behov att kunna träna och resa inför match genom att tillämpa flexibla arbetstider. Vi inom Boden Hockey är jätteglada över samarbetet och att vi kan erbjuda spelare och medföljande arbete samtidigt som Norrläge får in efterfrågad kompetens. Alla är nöjda; vi, spelarna och Norrläge. Ett mycket bra samarbete som bygger på win-win!

Träffa två av våra hockeyspelande snickare

Två av Boden Hockeys nyförvärv, Anton Danielsson och Elias Edström arbetar som snickare hos oss. Det finns en hel del egenskaper från idrotten som går att applicera inom arbetet som snickare menar dem. På isen och vid ett husbygge gäller det att vara en problemlösare och det är viktigt att kunna fatta snabba beslut. Både Anton och Elias har spelat i många olika lag och är därför även van vid att träffa nya människor och att arbeta som ett team.

Anton Danielsson

Anton är ursprungligen från Skellefteå men har bott söderut med familjen innan han flyttade till Boden för hockeyn. Sedan augusti är han även en del av Norrläge och har redan varit med vid flera av våra husprojekt. Anton är utbildad snickare men valde att satsa på hockeyn. Först nu har han fått möjligheten att kunna kombinera de två yrkena.

– Det är båda väldigt fysiska aktiviteter och det är klart att ibland kan det vara tungt med träning efter en arbetsdag men det känns ändå toppen att jag nu kan syssla med både och. Något jag uppskattar med jobbet hos Norrläge är att vi skapar något man kan se och vara stolt över, det är inte alltid lika tydligt i hockeyn, säger Anton.

Ishockeyspelaren Anton Danielsson kan tack vare samarbetet med Norrläge kombinera snickaryrket med idrotten.
Anton Danielsson utanför ett av Norrläges husprojekt i Svartbjörnsbyn Boden.

Elias Edström

Elias som växte upp i Glommersträsk utanför Arvidsjaur har spelat i många klubbar innan han inför säsongen 21/22 värvades till Boden. I och med Norrläges samarbete med Boden Hockey har han kunnat stärka teamet av snickare sedan september. För precis som Anton har Elias en utbildning inom området. Däremot har Elias tidigare kombinerat sporten med snickaryrket.

– Jag trivs jättebra med att kunna kombinera idrotten med jobbet som snickare. På andra orter har det också funkat bra men det är nog snäppet bättre här eftersom de har ett uttalat samarbete. Norrläge är jätteschyssta och det löser sig alltid om man exempelvis kommer hem sent från någon match. Kommunikationen mellan Boden Hockey och Norrläge är också väldigt bra. Det är så man vill ha det, avslutar Elias.

Ishockeyspelaren Elias Edström kan tack vare samarbetet med Norrläge kombinera snickaryrket med idrotten.
Elias Edström på Norrläge arbetar med färdigställandet av en tvåplansvilla på Sävastön.

Birger Sandin, Sportchef Boden Hockey:

– Vi ser som sagt bara fördelar och hoppas på ännu fler företag som Norrläge som gärna anställer och utvecklar våra spelare vid sidan av rinken. De är en kanonpartner och står ni inför att bygga hus i norr är dem det självklara valet. Ni får inte bara en trygg resa till ert nya hem utan stödjer även hockeyn i Boden.


Utöver Boden Hockey har vi på Norrläge även varit en del av uppbyggnaden av Gruvbergets Mountainbike Arena, vi har samarbete med Sävast Fotboll samt att vi jobbar för att hitta ett sätt att bli en del av Bodens stolthet: Boden Handboll.

Vill du prata alternativa samarbetsformer eller bygg i allmänhet? Kontakta oss!

LIKNANDE NYHETER

DELA

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin
Dela via e-post

Meny

Ladda hem vår tidning!

Ta del av vår fullspäckade hustidning, fylld med tips & råd. Här hittar du även mer information om vår husresa och hur processen går till. 

Ladda hem vår bok om husresan!