fbpx

Nyheter

Garage, däckförvaring och kontorsdel till Arctic Falls

I världens ledande region för vintertestning erbjuder Arctic Falls toppmoderna, högteknologiska testanläggningar för fordons- och däckindustrin. Dom har dessutom två inomhusanläggningar med tillgång till vinterklimat året runt.

Arctic Falls var i behov utav en ny byggnad med garage, däckförvaring och kontorsdel som deras kunder kan nyttja vid däcktester. I vår husfabrik i Boden snickrade vi klart alla byggblock som vi sedan transporterade och monterade på plats.

Utöver denna byggnad så behövde Arctic Falls även få några tempererade däckbodor som vi självklart hjälpte dom med. Dessa gjorde vi helt klara i vår fabrik innan dom transporterades till anläggningen.

– Trots kort tidsram så var det inga problem för oss att leverera i tid. Vi hittade en lösning som fungerade bra både för oss och kunden, säger Gabriel Olsson delägare på Norrläge.

– Norrläge påbörjade bygget kring september 2021. Byggnaden kom sedan till vår anläggning i olika sektioner och redan innan årsskiftet var den monterad. Norrläges byggkoncept är bra och det blev en fantastisk lösning, vi är riktigt nöjda med resultatet. Det var bra kvalitet på blocken och arbetet sköttes mycket snyggt. Norrläge gjorde både in- och utsidan klar. Några saker valde vi att färdigställa själva men Norrläge levererade i princip en nyckelfärdig lösning, säger Jonas Jalar VD på Arctic Falls.

Behöver ert företag hjälp med nästa byggprojekt?
Kontakta oss på Norrläge.

Meny

Ladda hem vår tidning!

Ta del av vår fullspäckade hustidning, fylld med tips & råd. Här hittar du även mer information om vår husresa och hur processen går till. 

Ladda hem vår bok om husresan!