fbpx

Nyheter

Hur är Läget?

Rekrytering

Snickare? Jobba i vår husfabrik!

I vår husfabrik möts du av ett härligt gäng personer med en fin gemenskap. Här arbetar du inomhus under dagtid med att snickra väggblock till våra kunders drömhus. Arbetet är varierande eftersom inget hus eller ritning är det andra likt!

Läs mer »
Nyheter

Norrläge goes English

Norrläge är det första byggföretaget i Boden som översätter och tillgängliggör sin verksamhet på engelska, men lär inte vara det sista. Första steget blir en engelsk översatt webb för företag som släpps idag, men planen är även att privatmarknaden ska kunna ta till sig allt på engelska inom en snar framtid.

Läs mer »

VAD HAR DU FÖR HUSDRÖMMAR?

Hitta inspiration till ditt drömhus.

NORRLÄGE

Om Oss

Oavsett var du befinner dig i livet, hur gammal du är, vilka behov du har så följer vi dig genom hela resan till att förverkliga din husdröm.

Vi bygger hållbara norrländska trähus i ditt unika läge. Det ska vara enkelt för dig och du har full insyn från första kontakt till inflyttning, det är viktigt för oss och det är vi väldigt stolta över. Vi är Norrläge och vi vet att vi kan förverkliga dina drömmar. Bygg hus med oss idag, i ditt unika läge.

Tillsammans har vi 37 år gedigen erfarenhet av att bygga solida, norrländska hus. Oavsett läge så bygger vi tillsammans det bästa huset utifrån era unika önskemål. Vi vet att vi kan förverkliga drömmar och vi tror på dig. Vi är Norrläge, och du är så välkommen till oss!

Norrläge

"Vi tycker att de är duktiga på sin sak, de är härliga att jobba med och vi känner stort förtroende för dem!"

- VICTORIA & MATHIAS

Meny

Ladda hem vår tidning!

Ta del av vår fullspäckade hustidning, fylld med tips & råd. Här hittar du även mer information om vår husresa och hur processen går till. 

Ladda hem vår bok om husresan!