fbpx

Nyheter

27 nya tomter på Västra Lunda, Sävastön

Den 1 oktober, kl 10 släpper Bodens kommun nya tomter på Sävastön. Det nya bostadsområdet heter Västra Lunda och ligger naturskönt i närheten av Luleälv. Med generöst tilltagna tomtstorlekar har du möjlighet att bygga upp till 250 kvm.

Västra Lunda är det färskaste tillskottet i satsningen på Sävastön. Det nya bostadsområdet ligger naturskönt i närheten av Luleälv. Med generöst tilltagna tomtstorlekar kan du bygga ditt högst personliga drömhus på upp till 250 kvm. Ett familjevänligt område med goda möjligheter till natur- och friluftsliv.

Bodens kommun släpper tomterna på Västra Lunda den 1 oktober kl. 10:00. Vi har ingen tomtkö, så när tomterna släpps är det först till kvarn som gäller! Bokning av tomt sker via kommunens E-tjänst, mer information om hur du bokar tomt finns här

Inom området Sävast och Sävastön finns förskola, låg-, mellan- och högstadieskolor, livsmedelsbutik, postservice, restauranger, kyrka, golfbana samt hotell med konferens och restaurang. Från Brännan har du bra möjligheter till natur- och friluftsliv i skog och mark med bl.a. fiske i Lule älv, elljusspår och skoterspår. Sävast har ett rikt föreningsliv med sporthall, fotbollsplaner, hockeybana, skidstuga och mycket bra skidspår. Goda pendlingsmöjligheter till både Boden och Luleå med buss eller bil. 

Mer information om Västra Lunda finns här: 

>> läs mer på https://boden.se/bodensare/flytta-till-boden

Meny

Ladda hem vår tidning!

Ta del av vår fullspäckade hustidning, fylld med tips & råd. Här hittar du även mer information om vår husresa och hur processen går till. 

Ladda hem vår bok om husresan!