fbpx

Nyheter

Tomter till salu i Bensbyn och Brändön

Tomter till salu i Luleå! En tomt i Bensbyn samt två tomter i Brändön. Samtliga tomter är avstyckade och byggklara. Tomterna ligger även utanför detaljplan så det går att bygga väldigt generöst för de som vill.

En tomt Bensbyn 2 056 m², 395 000 kr

Fageråsvägen 26 Bensbyn, Luleå kommun.
En härlig tomt om ca 2 056 kvm med ett högt, naturnära och fritt läge. Det finns ett positivt förhandsbesked och möjlighet att installera fiber. Elanslutning, vatten- och avloppslösning bekostas av köparen. Bensbyn ligger ungefär en mil norr om Luleå och har närhet till både skärgård och stad. Mitt i byn ligger både förskola och skola med klasser upp till årskurs 6. I byn finns aktiviteter som bland annat basket, innebandy, hockey och barngympa. Här finns det även fina fiskevatten, bärmarker och möjlighet till jakt genom medlemskap i Bensby jaktklubb. Välkommen att besöka tomten på plats!


Två tomter Brändön 1 512 m², 495 000 kr

Staffansvägen 20 Brändön, Luleå kommun.
Tomt i Brändön med riktigt fint och lantligt läge. Med vy över skog och öppet landskap finns denna chans att bygga ditt eget drömhus med oss på Norrläge. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område vilket möjliggör att skapa din egen idyll. Tomten är knuten till oss på Norrläge vilket innebär att du inte behöver några förkunskaper utan vi hjälper dig med hela bygget. Anslutningsavgifter för vatten, avlopp och el ingår ej i tomtpriset.

Tomter till salu Bensbyn Brändön

Intresserad av att bygga ditt drömhus på någon av tomterna? Kontakta vår hussäljare Joakim Henriksson. Vi har inga specifika husmodeller, utan utgår alltid från våra kunders önskemål.

tel: 070 – 301 32 66
joakim.henriksson@norrlageab.se

Norrläge porträtt Joakim

Meny

Ladda hem vår tidning!

Ta del av vår fullspäckade hustidning, fylld med tips & råd. Här hittar du även mer information om vår husresa och hur processen går till. 

Ladda hem vår bok om husresan!