fbpx

Nyheter

Råvara etablerar sig i Stockholm – Vi bygger deras nya restaurang!

Joel Mattsson och Fredrik Persson vid Råvaras nya Stockholmsrestaurang som byggs i Norrläges husfabrik i Boden.

Vi är superglada att nu få berätta att det är vi på Norrläge som under en tid byggt Råvaras nya restaurang i vår husfabrik i Boden. 

Nyligen kunde ni läsa i media att Råvara med fem restauranger i norr- och västerbotten nu ska etablera sig söderut, närmare bestämt i Barkarby och Stockholm Quality Outlet, Sveriges största outletområde.

– Att mitt i Pandemin få en beställning på en restaurang kändes oväntat men vi är otroligt stolta över att få uppdraget och ser fram emot ett långt samarbete med Råvara och deras etableringar. Vi önskar dem stort lycka till, säger Johan Ekström, husbyggare på Norrläge.

Det nya med den här restaurangen är att den byggs i ett enda stycke på plats i vår fabrik, helt komplett utrustad. Tidigare byggdes deras restauranger i sektioner. Genom att bygga i ett enda stycke får vi både tids- och miljövinster, inte minst i form av färre transporter. 

Restaurangbygget är nu inne i sin slutfas och transport ner till Stockholm är planerad att ske i mars.

LIKNANDE NYHETER

DELA

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin
Dela via e-post

Meny

Ladda hem vår tidning!

Ta del av vår fullspäckade hustidning, fylld med tips & råd. Här hittar du även mer information om vår husresa och hur processen går till. 

Ladda hem vår bok om husresan!