fbpx

Nyheter

Råvaras nya restaurang – levererad ett stenkast från husfabriken i Boden

Nu i november var det dags för Råvara att slå upp portarna även i Boden. Vi på Norrläge är mycket stolta över att få hänga med på Råvaras resa och etablering.

I våras byggde och levererade vi en utav Råvaras restauranger som öppnade vid handelsområdet Stockholm Quality Outlet. Nu i november var det dags för Råvara att slå upp portarna även i Boden. Vi på Norrläge är mycket stolta över att få hänga med på Råvaras resa och etablering.

Råvara

Anders Hellman‭, ‬Råvaras ägare‭:‬

‭ ‬‮–‬‭ ‬Efter en längre tids sökande känns det jättekul att vi äntligen hittat ett läge i Boden som vi tror passar oss perfekt. För några månader sedan levererade Norrläge vår restaurang 100 mil från fabriken, till Barkarby i Stockholm. Denna gång hade de nästan kunnat bära den på plats. Känns grymt roligt att fortsätta vårt samarbete med Norrläge.

Johan Ekström, Norrläge delägare:

– Vår smidiga process gör att vi har kunnat bygga Råvaras restauranger i vår husfabrik i Boden klara att levereras till varsomhelst i landet i ett stycke med full utrustning. Vårt sätt att bygga sparar både tid och är bättre för miljön, dels tack vare färre transporter. Det var extra kul denna gång då restaurangen blev kvar i Boden, och att bodensarna har fått ett riktigt bra hälsosamt snabbmatsalternativ.

Restaurangen hittar ni på Brogatan 48 Boden, vid Strajk Alley. Råvara serverar sushi, Poké och hälsorätter.

Ett helhetskoncept

Den stilrena träfasaden från Kebony är underhållsfri och tålig. Kebony har utvecklat en naturlig process som förvandlar trä till en stark, hållbar och varaktig del av framtiden. Kebony trä är helt organiskt – ingen trä/plast kombination. Deras hållbara tänk är något som både vi på Norrläge samt Råvara värderar högt. Råvaras koncept bygger på bra mat med bra råvaror utan tillsatser, det är viktigt att inte bara deras rätter kommunicerar visionen utan även att själva restaurangbyggnaderna håller ihop med konceptet.

Råvara restaurang Boden

LIKNANDE NYHETER

DELA

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin
Dela via e-post

Meny

Ladda hem vår tidning!

Ta del av vår fullspäckade hustidning, fylld med tips & råd. Här hittar du även mer information om vår husresa och hur processen går till. 

Ladda hem vår bok om husresan!