fbpx

Nyheter

Grundmontör till Norrläge – Tillsammans bygger vi framtiden!

Norrläge står för hållbart byggande och har en stadigt växande efterfrågan på våra unika norrländska trähus. Vi söker nu en erfaren grundmontör som är redo att ta sig an grundläggningar i Norrland och bli en del av vårt team.

Om Norrläge:

På Norrläge bygger vi solida och hållbara norrländska trähus i olika lägen. Vi är med kunden genom hela processen från start till mål vilket ger oss kontroll över hela kedjan så att vi kan se till att leva upp till deras förväntningar.

Om Rollen:

Som vår nya grundmontör blir dina huvuduppgifter att ansvara för grundläggningen, från det första spadtaget till den färdiga gjutna plattan. Detta innefattar planering, logistik, samarbete med underentreprenörer och att säkerställa att allt är klart i rätt tid med högsta kvalitet. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med våra grävmaskinister och vara beredd på arbete i varierande väder och temperaturer.

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet av grundarbete och betonggjutning.
  • Är noggrann och tar ansvar för en snygg och prydlig arbetsplats.
  • Är flexibel med arbetstider och beredd att lägga extra timmar vid behov.
  • Har tidigare erfarenhet av arbetsledning och kan arbeta självständigt.

Detaljer:

Arbete kommer att ske året runt, så en anpassningsbar attityd till olika arbetsförhållanden är nödvändig. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och förmågan att leda sig själv.

Kontraktstid: Heltid, provanställning 6 månader, tillsvidareanställning.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Lön: Enligt kollektivavtal.
Körkort: B-körkort krävs.

Ansök idag!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Ekström 070 – 554 55 05.

Ansökan skickas till johan.ekstrom@norrlageab.se senast 20 februari 2024. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ansök så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Märk ansökan med ditt namn samt grundmontör.

Vi ser fram emot din ansökan!

LIKNANDE NYHETER

DELA

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin
Dela via e-post

Meny

Ladda hem vår tidning!

Ta del av vår fullspäckade hustidning, fylld med tips & råd. Här hittar du även mer information om vår husresa och hur processen går till. 

Ladda hem vår bok om husresan!