fbpx

Nyheter

Snickare? Jobba i vår husfabrik!

I vår husfabrik möts du av ett härligt gäng personer med en fin gemenskap. Här arbetar du inomhus under dagtid med att snickra väggblock till våra kunders drömhus. Arbetet är varierande eftersom inget hus eller ritning är det andra likt!

Om Norrläge

Vi har inga huskataloger utan varje hus är unikt. Vi på Norrläge är med kunden genom hela processen från start till mål vilket ger oss kontroll över hela kedjan så att vi kan se till att leva upp till deras förväntningar.

Om rollen

I vår husfabrik i Boden behöver du inte frysa under vintern. Här arbetar du inomhus under dagtid med att snickra väggblock till våra kunders drömhus. Arbetet är varierande eftersom inget hus eller ritning är det andra likt. I vår husfabrik möts du av ett härligt gäng personer med en fin gemenskap. Det är inget krav att ha yrkesmässig erfarenhet eller utbildning inom träindustri. Du kanske har snickeri som en stor hobby och har på den vägen skaffat dig den kunskap som krävs.

Vi söker dig som:

  • Är noggrann och ansvarstagande.
  • Delar med dig av dina kunskaper och försöker hitta lösningar.
  • Har du arbetat något år inom träproduktion är det förstås extra värdefullt, men annars är vi i första hand intresserad av dig som person.


Kontraktstyp: Heltid, provanställning 6 månader, tillsvidareanställning.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Placeringsort: Boden.
Lön: Enligt kollektivavtal.
Körkort: Resor inom tjänsten kan förekomma därför krävs B-körkort

Ansök idag!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Ekström 070 – 554 55 05.

Ansökan skickas till johan.ekstrom@norrlageab.se senast 20 februari 2023. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ansök så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Märk ansökan med ditt namn samt produktionsarbetare.

Vi ser fram emot din ansökan!

Meny

Ladda hem vår tidning!

Ta del av vår fullspäckade hustidning, fylld med tips & råd. Här hittar du även mer information om vår husresa och hur processen går till. 

Ladda hem vår bok om husresan!