fbpx

Nyheter

Snickare? Kom och bygg hållbara hus med oss!

Vill du vara med och bygga ståtliga villor i olika utseenden? Från enplans till tvåplans, sluttningshus, moderna och klassiska. Ja, inget av våra hus är det andra likt.

Om Norrläge

På Norrläge bygger vi solida och hållbara norrländska trähus i olika lägen. Vi är med kunden genom hela processen från start till mål vilket ger oss kontroll över hela kedjan så att vi kan se till att leva upp till deras förväntningar.

Om rollen

Vi söker skickliga snickare som har arbetet inom någon form av bygg/snickeri tidigare. Meriterande är om du har minst 2 års erfarenhet av att bygga hus, dock ej något krav. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Vi arbetar mestadels runt Boden, Luleå och Älvsbyn men projekt i andra order i Norrbotten kan även förekomma. Vi är öppna för att anpassa rollen efter dina behov.

Våra snickare i husfabriken producerar våra väggblock som sedan levereras ut till tomterna där du hjälper till med allt från montering till finjusteringar innan besiktning och allt däremellan.

Vi söker dig som:

  • Är bra på att jobba i team.
  • Är noggrann och ansvarstagande.
  • Har positiv inställning och god arbetsmoral.
  • Delar med dig av dina kunskaper och försöker hitta lösningar.
  • Är redo att börja jobba med ett grymt härligt team.


Kontraktstyp: Heltid, provanställning 6 månader, tillsvidareanställning.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Placeringsort: Norrbotten, mestadels Bodens kommun.
Lön: Enligt kollektivavtal.
Körkort: B-körkort krävs.

Ansök idag!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Ekström 070 – 554 55 05.

Ansökan skickas till johan.ekstrom@norrlageab.se senast 20 februari 2023. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ansök så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Märk ansökan med ditt namn samt snickare.

Vi ser fram emot din ansökan!

Meny

Ladda hem vår tidning!

Ta del av vår fullspäckade hustidning, fylld med tips & råd. Här hittar du även mer information om vår husresa och hur processen går till. 

Ladda hem vår bok om husresan!