fbpx

Nyheter

Möt Simon Nyström

För Simon har det alltid varit glasklart att jobba inom bygg. På fritiden är det gym, padel och skoterkörning som gäller för Simons del.

Varför blev du snickare

Ända sen jag var liten har jag gillat att bygga grejer och arbeta med händerna. Man är mer praktiskt lagd. Min far har också alltid gillat att bygga.

Vad har du för utbildning?

Jag gick Bygg och Anläggning på gymnasiet i Boden.

Funderade du någonsin på något annat yrke eller var det självklart att bli snickare?

För mig var det glasklart att jag skulle jobba som snickare. Jag trivs med yrket och har aldrig funderat på att göra någonting annat.

Vad är det roligaste med yrket?

Att det är väldigt varierande moment och alla moment är lika roliga. Det är även kul att man träffar så många nya kunder.

Vad uppskattar du mest hos Norrläge?

Vi är ett härligt gäng, väldigt fina kollegor och bra ledning. Vi har alla samma intressen vilket gör det extra kul. Man gillar att gå till jobbet! Just nu hjälper jag till med att bygga ett hus på tre plan i Gällivare, det är kul att vara på byggen i olika kommuner.

Vad gör du på fritiden?

På fritiden så är det gym, padel och skoterkörning som gäller. Sen håller jag även på att renovera hemma.

Hur ser drömhuset ut? Vad för slags hus hade du själv byggt?

Jag tycker att läget är viktigast! Jag hade helst byggt ett hus vid något vatten, mer enskilt och inte alltför nära till nästa granne. Ett stort garage hade också varit givet.

LIKNANDE NYHETER

DELA

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin
Dela via e-post

Meny

Ladda hem vår tidning!

Ta del av vår fullspäckade hustidning, fylld med tips & råd. Här hittar du även mer information om vår husresa och hur processen går till. 

Ladda hem vår bok om husresan!