fbpx

Nyheter

Träffa Patrik Johansson.

Patrik tycker att variationen i snickaryrket gör det hela så roligt. Missar inte gärna en skoterdag i fjällen. Trivs kanonbra på Norrläge och spelade fotboll hela somrarna när han var liten grabb.

Vem är du?
Patrik Johansson, 22 år. Uppvuxen i Vittjärv med mamma, pappa och en bror. Bor just nu i en lägenhet i Boden.

Varför blev du snickare?
Jag var skoltrött och sedan har jag alltid tyckt om att hålla på med händerna. Jag gillar inte att sitta still utan att arbeta hela kroppen. Som snickare får man göra många olika grejer. Både min pappa och bror var snickare så jag hittade nog inspirationen genom dom. Man har också fått hjälpa till sen man var liten.

Om du inte blev snickare vad skulle du arbetat med då?
Jag hade lite funderingar på bli flygtekniker, eller något inom VVS eller något liknande praktiskt jobb, men snickaryrket kändes mer intressant.

Berätta om ditt roligaste byggprojekt.
Ja, det roligaste, jag vet inte faktiskt om det finns något. Gillar att hålla på med det mesta. Det är variationen som gör allt så roligt.

Vad uppskattar du hos Norrläge? Vad är det bästa med Norrläge
Att det är bra medarbetare och bra chefer. Dom är mån om de anställda, på ett sätt som jag aldrig varit med om tidigare. Det är väldigt bra stämning. Trivseln är hög och det är kul.

Hur vänder du en dålig dag när allt går emot dig?
Ja, genom att tänka att snart är det helg, ha ha. Jag brukar inte ha så jättedåliga dagar så ofta, man kan ha en dålig stund men det går över. Man får tänka att det går över. Det är värre än så.

Det här visste inte chefen om mig.
Att jag är älskade fotboll när jag var mindre. Spelade mycket fotboll tills jag började gymnasiet. Typ hela tiden. Hela somrarna och alla kvällar.

Vad gör du en ledig dag?
Är med kompisar eller umgås med familjen.

Vad är det roligaste du vet?
Det är att köra skoter på vintern – skogen är kul, annars blir det mycket körning i fjällen uppe i Kvikkjokk.

Favoritmat – äter helst?
Det måste nog vara tacos tror jag eller husmanskost. Gillar att laga mat till andra när man får bjuda, men när man bara ska laga mat till sig själv.

Vad skulle du gjort om du vann en miljon?
Då hade jag byggt ett hus någonstans vid vattnet.

Största ögonblicket i livet är….
Det måste väl vara jag blev farbror för ganska precis två år sen till tjej som heter Nora.

Slutligen – det här är mitt bästa tips till alla som går i husbyggartankar:
Bygg med Norrläge 🙂 Att man inte snålar när man väl bygger, utan verkligen göra som man vill. Det kan vara värt att lägga lite extra. Man ska förmodligen bo i huset ett bra tag framöver. Tänk över allt en extra gång.

LIKNANDE NYHETER

DELA

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin
Dela via e-post

Meny

Ladda hem vår tidning!

Ta del av vår fullspäckade hustidning, fylld med tips & råd. Här hittar du även mer information om vår husresa och hur processen går till. 

Ladda hem vår bok om husresan!