fbpx

Husresor

Ahola/Ekströms husresa – del II

Platsen är viktigast för Marion och Nils, lika viktigt som att välja lokala aktörer. Häng med på deras husresa med Norrläge. Här kommer första delen i deras husresa.

Vårvintern är här och familjen Ahola/Ekström har fått en ny familjemedlem och deras Norrlägehus är precis uppmonterat. Det är dags följa den andra delen i bygget och familjens husresa.

Vad är status på bygget nu?
Huset är uppmonterat och färdigt utvändigt. Invändigt har vi precis börjat, där håller vi på med el och att klä väggarna invändigt. Vi har precis fått igång golvvärmen som går på svag värme och vi har också en avfuktare så det är varmt och skönt inne.

Går bygget som planerat?
Ja, det gör det. Allt går som planerat än så länge.

Följs tidsplanen?
Ja, det gör den. Tidsplanen följs och vi har sagt att vi ska flytta in till jul. Då får vi se, blir vi färdiga innan dess så är det en bonus.

Har ni stött på några hinder och i så fall, hur har det löst sig?
Nej, inte det. Vi har inte stött på några hinder och vi får hoppas att det fortsätter så.

Har det tillkommit några överraskande kostnader som inte räknats in i offert?
Nej, inte det heller.

Är det något som förvånat er under resans gång?
Man får en konstig upplevelse innan väggarna är på plats. Vi upplevde att sovrummet först såg litet ut. Man upplever att allt ser väldigt litet ut innan väggarna kommit upp, men vi har sett sådant förut så det är inte något som förvånat oss. Allt ser mindre ut, men det visste vi om, sen när väggarna kommit upp blir upplevelsen annorlunda.

Är ni nöjda?
Ja, vi är jättenöjda, absolut. Mycket nöjda. Dom har varit så skickliga, det är fina produkter vi har fått från Norrläge.

Har ni velat ändra på något under resan och har ni i så fall fått gehör?
Nej, det är inte heller. Alldeles i början gjordes små justeringar, man fick en del tips och fick höra åsikter som man själv kanske inte tänkt på. Sedan har vi gått igenom allt så grundligt så just nu känns det inte som att vi vill ändra på något.

Vad har varit det bästa i er resa med Norrläge hittills?
Deras fantastiska produkt. Vi är jättenöjda.

Vad är nästa steg i er husresa?
Det blir att färdigställa allting invändigt. Vi har som sagt en hel del att göra nu

Meny

Ladda hem vår tidning!

Ta del av vår fullspäckade hustidning, fylld med tips & råd. Här hittar du även mer information om vår husresa och hur processen går till. 

Ladda hem vår bok om husresan!