fbpx

Möt Elin som gör sin praktik hos oss

Under åtta veckor har vi förmånen att ha Elin Larsson hos oss. Elin, som är inne på sitt tredje år, läser till inredningsarkitekt & formgivare på yrkeshögskolan Novia i Jakobstad.

Under sin tid här på Norrläge kommer Elin att få rita upp ett förslag på planlösning till ett hus på Regnbågsvägen i Sävast som senare ska ut till försäljning. Elin kommer också att få följa med oss på kundmöten och lära sig om hur hela husreseprocessen går till irl.

Frågar man Elin vad hon tilltalas mest av när det gäller utformningen av ett hus så föredrar hon de stora sociala ytorna, men att det är lika viktigt med de ombonade ytorna, att man ska kunna gå in i sitt rum där man har sitt eget lilla ställe eller krypin.

Elins bästa inredningstips

Vi tänker ofta på att skaffa stora förvaringsmöjligheter – men behöver vi verkligen så pass mycket förvaring? Ju mer förvaringsyta desto mer saker samlar vi på oss. Man ska ha plats för det man behöver, men kanske inte så mer än det man behöver.

Tänk efter en extra vända – det du ser på exempelvis Instagram kanske ser snyggt ut och är fotograferat i en snygg vinkel, men är det verkligen så du vill ha? Fundera om det verkligen känns som din stil? Känn efter och utgå från det du verkligen vill ha.

3 snabba om Elin

🐕 Gillar att vara ute, gärna i fjällen eller en promenad med hundarna.

🍍Älskar att bygga stilleben i olika hem – en slags moodboard irl.

🎼 Har spelat tvärflöjt för typ jättelänge sen 

LIKNANDE NYHETER

DELA

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkdin
Dela på email
Dela via e-post