fbpx

Tävlingdags! Vinn ett komplett verktygskit från DeWalt

Lagom till Valborg vill vi fira in våren med en gissningstävling där du har chansen att vinna ett komplett verktygskit från DeWalt, innehållande fem maskiner. Värde ca 12.300kr!

Tävlingen går till så att du kollar in bilden nedan, där står Johan med våra senaste Ambassadörer och kunder som vi har fått förtroendet att bygga hus till i höst.
Frågan är – kan du gissa vilka de är? 

Så här tävlar du:
Du deltar i tävlingen genom att lägga en kommentar till inlägget på vår Facebooksida, där du skriver att du är med i tävlingen; hand upp, emoji eller vad som helst. Sen mejlar du din gissning till joel.mattsson@norrlageab.se där du även anger dina kontaktuppgifter.

Vi blir så klart jätteglada om du tipsar någon fb-vän om tävlingen som är extra bra på att gissa 🙂

Tävlingen pågår mellan Valborg och Kristi himmelsfärds, 30/4 – 21/5 kl 12. 

Ledtrådar
Vi kommer att släppa tre ledtrådar här på vår webb under tiden tävlingen pågår, så håll utkik. Om flera gissar rätt kommer vi att lotta ut en vinnare. Du får gissa max tre gånger. Vinnaren dras den 22/5, vi kommer att filma och publicera dragningen på vår Facebooksida. 

Du som tävlar måste vara minst 18 år och din Facebookinformation måste stämma med giltig legitimation. Tävlingen är inte på något sätt sponsrad, stödd, administrerad av eller knuten till Facebook.
Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Gilla gärna vår sida på Facebook & Insta för att ta del av fler tävlingar, tips och nyheter! 

Lycka till!

Ledtråd 1


Båda kommer från åkerifamiljer och har mycket gemensamt med DeWalt.

Ledtråd 2

Båda har tillhört yttersta världseliten i sin sport med både SM och VM-titlar i bagaget.

Ledtråd 3

Hästkrafter, Vinter, Älvsbyn, Moskosel.